Solution Graphics

exclusive BITCH Denmark
exclusive BITCH International

Home Sitemap Login

Stripper tøj

exclusive BITCH er ikke kun førende på mere almindeligt og sexet lingeri til modebevidste piger og kvinder, men også til strippere eller dem som ønsker at iføre sig den slags. Vores stripper tøj er af ekstrem kvalitet og klasse, og til uhørt gode priser.

Strippertøj

exclusive BITCH er ikke kun førende på mere almindeligt og sexet lingeri til modebevidste piger og kvinder, men også til strippere eller dem som ønsker at iføre sig den slags. Vores strippertøj er af ekstrem kvalitet og klasse, og til uhørt gode priser.


 • Lingeri i store størrelser
  Lingeri i store størrelser er ikke det nemmeste i verden at finde, såfremt det samtidig skal være smart, lækkert og til en fornuftig pris. Fortvivl ej, for exclusive BITCH har sammensat et sortiment der tilgodeser størrere piger og kvinder. Køb lingeri i store størrelser her og nu.

 • Topsæt
  I denne afdeling finder du både sexet, elegante og utrolige toppe, bluser og topsæt. Vi har mange forskellige af slagsen. Hvad siger du f.eks. til et topsæt med top med strømpeholder, fræk trusse, og tilhørende strømper - helt i rødt eller hvidt og i det mest eksklusive design og materialer.

 • Mærkevare
  Er du på udkig efter de nyeste mærkevare indenfor lingeri, hvor du med sikkerhed kommer med på moden, så klik dig ind på vores hjemmeside og de forskellige menuer. Vi er altid opdateret med de sidste mærkevare som bæres af piger som f.eks. Paris Hilton, Victoria Beckham, Eva Longoria og Demi Moore.

 • Lingeri læder
  Er du typen der vover at gå i lingeri læder, så finder du en hel afdeling her hos os, der netop tilbyder læder lingeri i s, m ,l, xl og i xxl. Læder lingeri kan være utrolig frækt og kinky, og få selv den mest kræsne mand i hopla. Sammensætter du det med flotte korte eller lange lakstøvler, er den lige i skabet! kig forbi og bliv inspireret.

Media Work - Ibstrupvænget 2, 2820 Gentofte - CVR-Nr. 30740831 - Email: info@exclusivebitch.dk