Solution Graphics

exclusive BITCH Denmark
exclusive BITCH International

Home Sitemap Login

Pikant tøj

Køb pikant tøj her hos exclusive BITCH, som vi naturligvis levere diskret og hurtigt lige til din dør. Vi har et enormt sortiment af netop pikant tøj, sko, støvler, smykker m.v.

Fodtøj

Hvad enten du søger sko, støvler, sutsko, elegante stiletter eller anden form for fodtøj, så bør du se nærmere her på exclusive BITCH. Vi har 2 kategorier i venstre menue, og et hav af sko og støvler i mange designs, prislag, materialer m.v.


 • Lingeri G-streng
  Find frækt & pikant lingeri-g-streng i et væld af farver, størrelser, snit, materialer og som du indtil nu KUN har set på film og i de førende modeblade. Vores designs og mærker er de foretrukne af kendisser som Paris Hilton, Eva Longoria, Britney Spears og Victoria Beckham. Check in på exclusive BITCH og bliv inspireret hvordan du klæder dig i det mest eksklusive lingeri-g-streng.

 • Hotpants
  Frække, lækre, eksklusive, velsiddende og moderne hotpants i mange farver og fra forskellige leverandører, som normalt KUN leveres til de kendte, sælger vi direkte til dig på vores online shop. Du får alle de nye designs af hotpants og til rigtig gode priser.

 • Kvalitets lingeri
  Kvalitetes lingeri som er elegant, frækt eller klassisk finder du hos exclusive BITCH. Vi fører alt det lækre og moderne kvalitets lingeri som du også ser Victoria Beckham, Eva Longoria og andre kendisser gå med. Lige meget om du er på udkig efter sexet lingeri, eksklusivt lingeri, frækt lingeri, smykker, trusser, uniformer, sko eller andet kan du købe det hos os.

 • Sensation white
  Sensation White koncerten i Parken havde premiere i 2008, og blev en bragende succes at man nu gentager eventen. Som alle ved og som det fremgår af navnet, skal alle deltagere møde op i hvidt tøj. Fyrene i hvide bukser, t-shirts, skjorter, jakker og lignende, mens pigerne må finde de lækre hvide kjoler og det pikante hvide lingeri frem. Hos exclusive BITCH finder du både kjoler, lingeri, ure, tasker og andet i hvidt. Altid i et lækkert design og i en super god kvalitet. Køb dit Sensation White tøj her hos os.

Media Work - Ibstrupvænget 2, 2820 Gentofte - CVR-Nr. 30740831 - Email: info@exclusivebitch.dk