Solution Graphics

exclusive BITCH Denmark
exclusive BITCH International

Home Sitemap Login

Lingeri G-streng

Find frækt & pikant lingeri-g-streng i et væld af farver, størrelser, snit, materialer og som du indtil nu KUN har set på film og i de førende modeblade. Vores designs og mærker er de foretrukne af kendisser som Paris Hilton, Eva Longoria, Britney Spears og Victoria Beckham. Check in på exclusive BITCH og bliv inspireret hvordan du klæder dig i det mest eksklusive lingeri-g-streng.

Undertøj

Undertøj skal være elegant, frækt, indbydende, sexy og til tider klassisk. Alt det finder du hos exclusive BITCH. Vi fører alt det lækre og moderne undertøj som du også ser Victoria Beckham, Eva Longoria og andre kendisser gå med. Om du er på udkig efter undertøj, smykker, sko eller andet kan du købe det hos os.


 • 75B
  75B er en bh størrelse som er meget efterspurgt. Størrelsen er brugt af mange og ligger lige under gennemsnittet. Vi har naturligvis en lang række modeller og designs i netop størrelse 75B.

 • Capri
  Capri er betegnelsen for korte leggings, altså en kortere mellemting mellem bukser og strømpebukser. Køb de mest populære capris her hos exclusive BITCH og dem som Eva Longoria og Paris Hilton går i.

 • Lingeri xxl
  Lingeri xxl er en størrelse oppe i den absolut størrere ende af skalaen. Men fortvivl ikke, såfremt du søger lingeri xxl, for vi har naturligvis lingeri i den størrelse. Lingeri xxl kan sagtens være både sexet, eksklusivt, smart og super lækkert at have på. Velkommen til exclusive BITCH.

 • Lady Avenue
  Lady Avenue laver forskelligt lingeri såsom natkjoler, pyjamas, kåber, natbluser og den slags. Firmaet har øje for god stil og lækre designs så du altid er lækkert påklædt selv om natten.

Media Work - Ibstrupvænget 2, 2820 Gentofte - CVR-Nr. 30740831 - Email: info@exclusivebitch.dk